Urządzenia i Akcesoria
Vegan Cocktail Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
sunflower oil125 g
-
soya milk unsweetened75 g
-
tomato ketchup50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
Dijon mustard to taste½ - 1 tsp
-
ground white pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
185.3 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
830.4 kJ /
198.5 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Orange Sponge Cake
1 godz.
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Fluffy Japanese Cheesecake
1 godz. 50 min
Apple Pie Filling Preserve
45 min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min
Sous-vide Ossobuco
12 godz. 40 min
Mixed berry jam tart
2 godz. 35 min
Green Ombre Naked Cake
3 godz.