Cheese Sauce

Cheese Sauce

4.5 27 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
700 g

Składniki

  • Gruyère cheese cut in pieces
    70 g
  • plain flour
    50 g
  • milk
    500 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • Dijon mustard
    1 tsp

Wartości odżywcze na 700 g

Kalorie 1091 kcal / 4540 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 75 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 46 g
Sód 1817.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...