Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free Peppercorn Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
mixed peppercorns whole20 g
-
olive oil10 g
-
shallots halved100 g
-
brandy30 g
-
water100 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), gluten-free, crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cornflour mixed with 1 tsp water1 tsp
-
dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
174.6 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
566.8 kJ /
135.5 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
4 godz. 30 min
Authentic Pad Thai
40 min
Chicken Noodle Soup
50 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Creamy potato mash
30 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
Leek and Potato Soup
40 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
No fail mash potato
20 min