Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free Peppercorn Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
mixed peppercorns whole20 g
-
olive oil10 g
-
shallots halved100 g
-
brandy30 g
-
water100 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), gluten-free, crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cornflour mixed with 1 tsp water1 tsp
-
dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
174.6 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
566.8 kJ /
135.5 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Lemonade
5 min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 min
Jerk Spice Rub
Brak ocen
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5 min
Linguine with Bacon and Prawns
35 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Spaghetti Carbonara
40 min