Urządzenia i Akcesoria
Soubise Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
600 g
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
onions cut in wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
boiling water300 g
-
single cream (approx. 18 % fat)20 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
1823 mg
Białko
8 g
Kalorie
2826 kJ /
674 kcal
Tłuszcz
54 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Cheese crackers
2h 30min
Walnut Brittle
1h 30min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15min
Red Onion Gravy
25min
Vanilla Yoghurt
13h
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3h 40min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Hollandaise Sauce
15min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Tarte Bourguignonne
1h 30min