Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g sunflower oil
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 40 g Dijon mustard
- 30 g white wine vinegar
- 1 pinch cayenne pepper
- 1 pinch sugar
- ¼ tsp fine sea salt
- 250 g single cream
- Wartości odżywcze
- na 50 g
- Kalorie
- 697 kJ / 166.6 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 110.6 mg
Alternatywne przepisy
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Bordelaise Sauce
55min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Rhubarb Fool
1hod. 10min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1hod. 45min
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1hod.
Roquefort Sauce
20 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
French dressing
5min
Caesar Salad Dressing
5min