Urządzenia i Akcesoria
Bacon and Herb Gravy
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
red onions quartered110 g
-
smoked bacon finely diced80 g
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh parsley leaves2 heaped tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour80 g
-
chicken stock900 g
-
unsalted butter30 g
-
fine sea salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
682 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Cherry Pie
12 godz. 15 min
Pasta with Pork and Beans
45 min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1 godz. 5 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Cornish Pasty
1 godz. 30 min