Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g red onions, quartered
- 80 g smoked bacon, finely diced
- 4 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 heaped tsp fresh parsley leaves
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp ground black pepper
- 80 g plain flour
- 900 g chicken stock
- 30 g unsalted butter
- fine sea salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 682 kJ / 163 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6h 10min
Cottage pie
1h 15 min
Pork Stuffing Balls
1h 5 min
Chicken Stock Paste
45 min
Pea Quiche
1h
Berry liqueur
30 min
Courgettes with Corn
25 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Cauliflower cheese
55 min
Red Onion Gravy
25 min
Marmalade-glazed Ham
1u. 50min