Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g d'eau
- 300 g de sucre
- 1 c. à café de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 17.6 kJ / 4.1 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poires pochées au miel, sauce au chocolat et crumble aux noix
2h 10min
Crème dessert au caramel
1 Std.
Caramel de base
25 Min
Crème dessert
15 Min
Glace à la vanille
12h
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Dorer légèrement ail et oignons
Brak ocen
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Cuisson du riz
25 Min
Crème lait de coco - cacao (sans produits laitiers)
15 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Beurre
40min