Urządzenia i Akcesoria
Caramel liquide
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
280 g
Składniki
-
90 g d'eau
-
300 g de sucre
-
1 c. à café jus de citron
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 g
Sód
0.4 mg
Białko
0 g
Kalorie
17.6 kJ /
4.1 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisson du sucre
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Meringues fantômes
12 godz. 25 min
Caramel de base
25 min
Sauce béchamel
15 min
Velouté de courgettes
45 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Rissoler 300 g d'oignons
Brak ocen
Rissoler 200 g d'oignons
20 min
Crème caramel
5 godz. 30 min
Sauce caramel
1 godz. 30 min
Sauce caramel vanille bourbon
40 min