Tiramisu aux fraises

Tiramisu aux fraises

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
8 portions

Składniki

  • 255 g de sucre
  • 30 g fraise lyophilisée
  • 285 g d'eau
  • 2 œufs de gros calibre pasteurisé
  • 1 jaune d'œuf d'un gros œuf, pasteurisé
  • 225 g de mascarpone
  • 225 g de yogourt grec non sucré
  • 24 biscuit à la cuillère (environ 2 paquets)
  • 450 g de fraises tiges enlevées et coupées en tranches
  • feuilles de basilic frais pour garnir

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 411.6 kcal / 1722.2 kJ
Białko 10.4 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 60.8 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Sód 187.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...