Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 115 g de tomatilles vertes en quartiers
- 140 g d'avocat, coupé en deux (environ 1 avocat)
- 30 g de piments Serranos épépinés (environ 3 piments), selon le goût
- 5 brins de coriandre fraîche, feuilles seulement
- 60 g de jus de citron fraîchement pressé
- 100 g d'eau
- ½ c. à thé de sel
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 111.4 kJ / 26.6 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 98.8 mg
Alternatywne przepisy
Riz au jasmin à la coriandre et à la lime
35 dk
Margarita aux agrumes
10 Min
Riz blanc au citron et à l'ail
35 dk
Côtelettes d'agneau sous vide avec sauce à la menthe
2 Std. 45 Min
Multiusage | Pâtes de poulet piccata / salade de nouilles au poulet / salade de couscous au poulet
Ninguna valoración
Betteraves sous-vide (avec le Peeler)
40 dk
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1 godz. 30 min
Gâteau Gerbeaud (métrique)
1h 20min
Amaretto Sour (Métrique)
10 Min
Tartinade aux deux saumons à la lime
25 min
Cocktail Te Fiti Ananas d’or
10 Min
Crème glacée à la mangue
2h 20min