Brownies sans gluten
TM6 TM5

Brownies sans gluten

5.0 (1 ocena)

Składniki

Farine tout usage sans gluten

  • 200 g quinoa, blanc
  • 100 g graines de chia
  • 200 g fécule de maïs
  • 100 g arrow-root

Brownies

  • 175 g de sucre
  • 140 g de pépites de chocolat noir
  • 100 g beurre non salé en dés
  • 1 c. à thé de café (opcjonalnie)
  • ½ c. à thé de poudre à pâte
  • ¼ c. à thé de xanthane
  • ⅛ c. à thé sel
  • 3 œuf de gros calibre

Wartości odżywcze
na 1 morceau
Kalorie
1691.1 kJ / 404.2 kcal
Białko
8.2 g
Węglowodany
54.7 g
Tłuszcz
17.6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
6.7 g
Sód
68.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy