Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de noix de coco râpée
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 250 g de noisettes décortiquées, non émondées
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 520.2 kJ / 124.3 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 8.2 mg
Alternatywne przepisy
Spritz au chocolat
50 min
Cristallisation du chocolat
15 Min
Crackers multicéréales
3h
Virgin Blue Lagoon et glaçons de Noël
35 min
ATELIER menu 1
1h
Chocolat blanc, amandes et noix de coco
40 min
Amandes sucrées à la cannelle
25 min
Croustillants à la noisette
45 min
Iles flottantes à la pistache
1h
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Gland à la pistache
1 godz. 30 min
Tartinable de saumon au mélange du trappeur
10min