Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
TM31 TM5 TM6

Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi

4.5 (8 ocen)

Składniki

  • 2 spicchi di aglio mondati
  • 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
  • 40 g di olio di oliva
  • 8 filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
  • 100 g di vino bianco
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2450.7 kJ / 585.7 kcal
Białko
53.9 g
Węglowodany
5.9 g
Tłuszcz
36.3 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Błonnik
1.1 g
Sód
1791.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy