Wersje kompatybilne
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 spicchi di aglio mondati
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 40 g di olio di oliva
- 8 filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2450.7 kJ / 585.7 kcal
- Białko
- 53.9 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 36.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 1791.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2小时
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Filetti di sogliola e gamberi
50 分钟
Rotolo di nasello ai gamberi
1h
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 分钟
Polpette di pollo cuore di formaggio e finocchi
1h
Involtini mare e monti
1小时 10 分钟
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54min
Petto di pollo con crema di zucchine
40min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 分钟
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35min