Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa alle fragole
- 250 g di fragole, pulite e a pezzi
- 5 g di zucchero
- 15 g di aceto balsamico
Cottura del pollo
- 30 g di farina tipo 00
- 400 g di petto di pollo, a dadini (3 x 3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di vino bianco
- 80 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Białko
- 24.7 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 60 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 Min
Uova filanti
15p
Salmone in salsa di lamponi
2 godz. 50 min
Risotto melone e speck
40 Min
Pollo alle arachidi
25 min
Risotto alle more
40 Min
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40 Min
Tagliatelle mele e speck
1óra
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45 Min
Risotto fragole e cioccolato
30 Min
Polpette alla noce moscata e salsa alla cannella
50 Min
Uova strapazzate ai funghi e guanciale
30 Min