Filetto ai funghi
TM5 TM6

Filetto ai funghi

2.4 (39 ocen)

Składniki

  • 10 g di farina, per infarinare
  • 600 g di filetto di maiale a pezzi (3 cm)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 limone, il succo (preferibilmente biologico)
  • 200 g di funghi champignon, puliti e a fette
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 rametto di timo, le foglioline lavate
  • 2 pezzi di zenzero fresco
  • 100 g di panna da cucina
  • 1 cucchiaio di prezzemolo tritato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1527 kJ / 365 kcal
Białko
27.2 g
Węglowodany
3.2 g
Tłuszcz
27.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy