Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil4 oz
-
mixed seeds (pumpkin seeds, sunflower seeds, chopped cashews)2 oz
-
carrots in pieces (1 in.)10 ½ oz
-
mixed salad greens torn into pieces5 ½ oz
-
yellow bell pepper cored, cut into strips1
-
cherry tomatoes halved5 ½ oz
-
Dijon mustard1 oz
-
honey1 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
salt½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
frozen edamame (ready-to-eat), shelled, thawed3 ½ oz
-
red onion thinly sliced, in rings1
-
prosciutto (optional)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
842.7 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
2037.1 kJ /
486.9 kcal
Tłuszcz
38.2 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Rosemary Mixed Nuts
35 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Liver Detox
5 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Green Goddess Salad
10 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Protein Powered Oatmeal Smoothie
5 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Southwest Quinoa
40 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.