Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil4 oz
-
mixed seeds (pumpkin seeds, sunflower seeds, chopped cashews)2 oz
-
carrots in pieces (1 in.)10 ½ oz
-
mixed salad greens torn into pieces5 ½ oz
-
yellow bell pepper cored, cut into strips1
-
cherry tomatoes halved5 ½ oz
-
Dijon mustard1 oz
-
honey1 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
salt½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
frozen edamame (ready-to-eat), shelled, thawed3 ½ oz
-
red onion thinly sliced, in rings1
-
prosciutto (optional)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
842.7 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
2037.1 kJ /
486.9 kcal
Tłuszcz
38.2 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Basil Peach Sorbet
10 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25 min
Protein Boosted Acai Smoothie
10 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Fish and Zucchini
35 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min