Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil4 oz
-
mixed seeds (pumpkin seeds, sunflower seeds, chopped cashews)2 oz
-
carrots in pieces (1 in.)10 ½ oz
-
mixed salad greens torn into pieces5 ½ oz
-
yellow bell pepper cored, cut into strips1
-
cherry tomatoes halved5 ½ oz
-
Dijon mustard1 oz
-
honey1 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
salt½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
frozen edamame (ready-to-eat), shelled, thawed3 ½ oz
-
red onion thinly sliced, in rings1
-
prosciutto (optional)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
842.7 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
2037.1 kJ /
486.9 kcal
Tłuszcz
38.2 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Cashew and Cacao Smoothie
5 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Ground Bison Meat
35 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Falafel Waffle
40 min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2 godz.