Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil4 oz
-
mixed seeds (pumpkin seeds, sunflower seeds, chopped cashews)2 oz
-
carrots in pieces (1 in.)10 ½ oz
-
mixed salad greens torn into pieces5 ½ oz
-
yellow bell pepper cored, cut into strips1
-
cherry tomatoes halved5 ½ oz
-
Dijon mustard1 oz
-
honey1 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
salt½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
frozen edamame (ready-to-eat), shelled, thawed3 ½ oz
-
red onion thinly sliced, in rings1
-
prosciutto (optional)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
842.7 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
2037.1 kJ /
486.9 kcal
Tłuszcz
38.2 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Cutter Beet Carpaccio
Pas d’évaluation
Buddha Bowl with Chicken
1h
Tomato and Feta Pasta
50min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Pumpkin Chili
50min
Tarragon Chicken Pasta
45min
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Protein Boosted Acai Smoothie
10min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
30h