Urządzenia i Akcesoria
Fajita seasoning
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
90 g
Składniki
-
30 g ancho chilliguajillo chilli, dried30 g
-
dried oregano1 ½ tsp
-
cumin seeds3 ½ tbsp
-
garlic powder1 ½ tsp
-
salt1 ¾ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 90 g
Sód
4129.2 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
769 kJ /
183.8 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
11.6 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
33.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Lamb kleftiko
4 godz.
Lamb fajitas
30 min
Greek pita breads
1 godz. 15 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min