Urządzenia i Akcesoria
Fajita seasoning
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
90 g
Składniki
-
30 g ancho chilliguajillo chilli, dried30 g
-
dried oregano1 ½ tsp
-
cumin seeds3 ½ tbsp
-
garlic powder1 ½ tsp
-
salt1 ¾ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 90 g
Sód
4129.2 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
769 kJ /
183.8 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
11.6 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
33.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional sausage rolls
50 min
Raspberry and basil sangria
40 min
Char siu pork bao
2 godz. 10 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Brak ocen
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
Buffalo chicken wings
50 min
Classic beef burgers
1 godz.
Fondant au chocolate
50 min
Pistachio and chocolate kataifi slice
12 godz. 45 min
DIY pizza pockets
1 godz. 50 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min