Urządzenia i Akcesoria
Pork in creamy Marsala wine sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
gluten free flour (see Tips)2 tbsp
-
dry Marsala wine100 g
-
fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters200 g
-
mascarpone cheese250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
653.9 mg
Białko
51.2 g
Kalorie
2780.6 kJ /
662.1 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
29.9 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork fillet with mustard
35 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Pork with black bean sauce
30 min
Beef stroganoff
35 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 godz. 50 min
Beef "Burgundy"
40 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Beef ragu
1 godz. 25 min