Pork in creamy Marsala wine sauce
TM6 TM5

Pork in creamy Marsala wine sauce

4.4 (86 ocen)

Składniki

  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 150 g brown onion, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 80 g unsalted butter, cut into pieces
  • 4 pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
  • 100 g dry Marsala wine
  • 200 g fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
  • 250 g mascarpone cheese

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2780.6 kJ / 662.1 kcal
Białko
51.2 g
Węglowodany
8.7 g
Tłuszcz
45 g
Tłuszcz nasycony
29.9 g
Błonnik
1.9 g
Sód
653.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy