Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
TM6

Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans

4.7 (86 ocen)

Składniki

  • 40 g olive oil
  • 600 g pork, boneless, cut into cubes (6 cm x 4 cm)
  • ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 150 g brown onion, cut into wedges
  • 200 g ripe tomatoes, cut into pieces
  • 20 - 30 g pickled jalapeño chillies or 1-2 fresh chillies, deseeded and cut into slices
  • 120 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
  • 120 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
  • 250 g canned black beans, drained (250 g is drained weight)
  • 30 g tomato paste
  • 100 g water
  • ½ tsp Chicken stock paste (see Tip)
  • 2 avocados, flesh only
  • 6 corn tortillas
  • 100 g sour cream
  • 4 tbsp fresh coriander, leaves only
  • 1 lime, cut in wedges

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2149.2 kJ / 511.7 kcal
Białko
32.1 g
Węglowodany
38.1 g
Tłuszcz
24.2 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Błonnik
10.5 g
Sód
799.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy