![Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0064334b-7935-4080-a473-e0d3d294954d/Derivates/a9298246-4b93-41fa-b596-c2b79066caf8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g olive oil
- 600 g pork, boneless, cut into cubes (6 cm x 4 cm)
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into wedges
- 200 g ripe tomatoes, cut into pieces
- 20 - 30 g pickled jalapeño chillies or 1-2 fresh chillies, deseeded and cut into slices
- 120 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 120 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 250 g canned black beans, drained (250 g is drained weight)
- 30 g tomato paste
- 100 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 avocados, flesh only
- 6 corn tortillas
- 100 g sour cream
- 4 tbsp fresh coriander, leaves only
- 1 lime, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2149.2 kJ / 511.7 kcal
- Białko
- 32.1 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Tłuszcz
- 24.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 10.5 g
- Sód
- 799.4 mg
Alternatywne przepisy
Slow cooked Mexican beef
1 godz. 30 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1hod. 15min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4 godz. 35 min
Hoisin pork bowl
30min
Beef fajitas
30min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Sticky chicken
24h 35min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Coconut poached chicken salad
45 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Beef tacos
25 Min