Frozen cappuccino al kiwi e basilico

Frozen cappuccino al kiwi e basilico

Brak ocen
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 3 godz.
10 porzioni

Składniki

  • di kiwi maturi, sbucciati, in quarti
    560 g
  • foglia di basilico fresco più altri per guarnire
    10
  • di succo di limone, spremuto fresco
    120 g
  • di vino bianco secco
    200 g
  • di sciroppo di agave
    2 cucchiaini
    2 cucchiaini di miele
  • albumi
    2
  • di zucchero
    2 cucchiaini
  • di sale
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 63 kcal / 263.6 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 11.3 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 41.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...