
Urządzenia i Akcesoria
Frozen cappuccino al kiwi e basilico
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 3 godz.
10 porzioni
Składniki
-
560 g di kiwi maturi, sbucciati, in quarti
-
10 foglia di basilico fresco più altri per guarnire
-
120 g di succo di limone, spremuto fresco
-
200 g di vino bianco secco
-
2 cucchiaini di sciroppo di agave
-
2 albumi
-
2 cucchiaini di zucchero
-
2 pizzichi di sale
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
63 kcal /
263.6 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
11.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
41.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pausa low carb
19 Przepisów
Włochy
Włochy