
Urządzenia i Akcesoria
Frozen cappuccino al kiwi e basilico
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 3 godz.
10 porzioni
Składniki
-
di kiwi maturi, sbucciati, in quarti560 g
-
foglia di basilico fresco più altri per guarnire10
-
di succo di limone, spremuto fresco120 g
-
di vino bianco secco200 g
-
di sciroppo di agave2 cucchiaini
-
albumi2
-
di zucchero2 cucchiaini
-
di sale2 pizzichi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
63 kcal /
263.6 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
11.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
41.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pausa low carb
19 Przepisów
Włochy
Włochy