
Urządzenia i Akcesoria
Paste di mandorla al pistacchio
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
14 pezzi
Składniki
-
di zucchero300 g
-
di pistacchi al naturale sgusciati140 g
-
di mandorle pelate120 g
-
albumi2
-
di miele½ cucchiaio
-
aroma di mandorle (opcjonalnie) qualche goccia, a piacere
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
184.6 kcal /
772.4 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
20.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
5.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frutta secca
5 Przepisów
Włochy
Włochy