Urządzenia i Akcesoria
Black rye bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 slices
Składniki
-
water250 g
-
brown sugar (see Tips)20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar30 g
-
baker's flour plus extra to dust300 g
-
rye flour100 g
-
black cocoa powder (see Tips)30 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
salt1 ¼ tsp
-
water to brush
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
245.3 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
624.1 kJ /
149.2 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
27.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry and meringue semifreddo
12 godz. 15 min
Sourdough Ciabatta
9 godz. 25 min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 godz. 15 min
Quince crumble
1 godz. 25 min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4 godz. 30 min
Pascualina
1 godz. 45 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Honey and Blood Orange Cake
2 godz.
Leek Pie
1 godz. 45 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Taramasalata
15 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min