Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
2 portions
Składniki
Sous-vide Duck
-
duck breast, skin on boneless250 g
-
sea salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Indonesian green spice paste room temperature50 g
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (see Tips)30 g
-
vegetable oil2 tbsp
Green sambal
-
vegetable oil30 g
-
eschalots cut into wedges50 g
-
green chilli thinly sliced diagonally100 g
-
Indonesian green spice paste room temperature50 g
-
green tomatoes cut into cubes (2 cm)100 g
-
tomatoes cut into cubes (2 cm)50 g
-
makrut lime leaves5
-
Chicken stock powder1 tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
fried shallots30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1674.6 mg
Białko
31.1 g
Kalorie
2719.7 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
44.2 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 godz. 40 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Smoked Salmon and Vegetable Egg Muffins
Brak ocen
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Salted Egg Yolk Custard Buns
Brak ocen
Indonesian green spice paste
40 min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Rum and raisin ice cream
24 godz. 10 min