Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
2 portions
Składniki
Sous-vide Duck
-
duck breast, skin on boneless250 g
-
sea salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Indonesian green spice paste room temperature50 g
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (see Tips)30 g
-
vegetable oil2 tbsp
Green sambal
-
vegetable oil30 g
-
eschalots cut into wedges50 g
-
green chilli thinly sliced diagonally100 g
-
Indonesian green spice paste room temperature50 g
-
green tomatoes cut into cubes (2 cm)100 g
-
tomatoes cut into cubes (2 cm)50 g
-
makrut lime leaves5
-
Chicken stock powder1 tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
fried shallots30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1674.6 mg
Białko
31.1 g
Kalorie
2719.7 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
44.2 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Indonesian green spice paste
40 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Umami Paste
5 min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Cooked mayonnaise
5 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Tomato passata
1 godz. 40 min