Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on, boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots, cut into wedges
- 100 g green chilli, thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- 100 g green tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2719.7 kJ / 650 kcal
- Białko
- 31.1 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 44.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 1674.6 mg
Alternatywne przepisy
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2u. 45min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1sa 35 dk
Steamed prawns or scallops
20min
Chinese-style chicken
25 min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min
Chilli garlic prawns
10min
Thai red chicken curry and rice
40 min