Urządzenia i Akcesoria
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
lean pork fillets silver skin and tendons removed, room temperature (approx. 230 g each)2
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
prosciutto8 slices
-
garlic cloves2
-
onion60 g
-
red capsicum cut in pieces (3 cm)200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
chopped tomatoes (400 g)1 can
-
cream200 g
-
water300 g
-
tomato paste20 g
-
smoked paprika1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
Vegetable stock paste1 tsp
-
dry Marsala wine30 g
-
white sugar1 tsp
-
hot water to fill just over 1 litre mark400 - 500 g
-
linguine pasta300 g
-
cream cheese80 g
-
crème fraîche80 g
-
fresh parsley chopped, to sprinkle (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1307.1 mg
Białko
74.9 g
Kalorie
4287.3 kJ /
1024.7 kcal
Tłuszcz
47.2 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
22.6 g
Węglowodany
70.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto bolognese
45 min
Toad in the hole
25 godz. 25 min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 godz. 35 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min