Wersje kompatybilne
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g rolled oats
- 30 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- 800 g tinned coconut milk
- 60 g granulated sugar
- 2 tsp agar agar flakes
- 600 g mangoes, flesh only (approx. 2 large mangoes)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1918 kJ / 458.4 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 66.4 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.5 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 386.9 mg
Alternatywne przepisy
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30 min
Raw Walnut Brownies
1 Std. 10 Min
Tiramisu
5h 20 min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2 Std. 10 Min
Vegan Spanish Omelette
40 Min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1h 15min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min