Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386.9 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1918 kJ /
458.4 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
66.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Vegan Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 min
Amaranth Crispbread
1 godz. 15 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Bulghur
35 min
Walnut and spinach pesto
5 min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 godz. 15 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min