Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386.9 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1918 kJ /
458.4 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
66.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Burgers
45 min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 h
Vegan Crème Brûlée
4 h 45 min
Buckwheat Crispbread
1 h 30 min
Amaranth Crispbread
1 h 15 min
Nut Bread
1 h 20 min
Gluten-free Sacher Torte
3 h 20 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 h