Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386.9 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1918 kJ /
458.4 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
66.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 godz. 15 min
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 godz. 10 min
Rustic homemade tofu
24 godz. 30 min
Crab Salad on English Muffins
2 godz. 45 min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Spicy tuna dip
5 min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 min