![Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6e76ba1aa63ddc346e6f1bc289430a02/Derivates/c6f8fd71d64e2e2c2d09a0f75259fbf35c7ed0e7.jpg)
Wersje kompatybilne
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g rolled oats
- 30 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- 800 g tinned coconut milk
- 60 g granulated sugar
- 2 tsp agar agar flakes
- 600 g mangoes, flesh only (approx. 2 large mangoes)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1918 kJ / 458.4 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 66.4 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.5 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 386.9 mg
Alternatywne przepisy
Buckwheat Crêpes
45 Min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM6)
15 Min
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9 Std. 15 Min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1 godz. 30 min
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
Brak ocen
Roasted Chickpeas
1 Std.
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20min
Vegan Coconut Cake
50min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 Min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Rye Bread Rolls- Bürli
12 Std.
Best Basic Houmous
5min