Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Carrot Muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
garlic clove1
-
orange thin peelings of skin only1
-
onions quartered80 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh baby spinach125 g
-
large egg1
-
almond milk125 g
-
orange juice, freshly squeezed40 g
-
wholemeal flour300 g
-
chia seeds (see tip)35 g
-
baking powder1 Tbsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
pumpkin seeds (see tip)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
346 mg
Białko
8 g
Kalorie
732 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sugar Free Banana Bread
1 godz. 15 min
Mini Banana and Oat Bakes
20 min
Banana and Blueberry Quinoa Porridge
25 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Baby-friendly Chickpea and Butter Bean Patties
1 godz. 20 min
Baby-friendly Blueberry Oatmeal Fingers
30 min
Vegetable Oat Bake
1 godz. 15 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Vegetable Cheese Muffins
35 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Baby-friendly Moroccan Minced Lamb with Aubergine and Quinoa
1 godz.
Quinoa and Carrot Bites
30 min