Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g duck fat, plus an extra 3-4 tbsp to fry (see Tips)
- 1 carrot, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g streaky bacon, cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp dried thyme
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 - 500 g kransky sausages, cut into slices on the diagonal (1 cm - see Tips)
- 400 g canned butter beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 8 slices bread of choice (approx. 5 mm thickness )
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3148.3 kJ / 749.6 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 22.5 g
- Tłuszcz
- 60.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.9 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 1376.7 mg
Alternatywne przepisy
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Mexican cottage pie
1h 30min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Chorizo meatballs and potato stew
40 min
Apricot chicken risotto
30 min
Shepherd's pie
55 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
One pot pasta with chorizo
35 Min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.
Irish stew
1h 30min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 Std. 15 Min