Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oranges
- 500 g d'eau
- 400 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat, coupés en morceaux
- 15 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1858.2 kJ / 441.8 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 74.3 g
- Tłuszcz
- 13.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 5.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Palmiers au sucre
1sa 10 dk
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Cristallisation du chocolat
15 Min
Couronne des rois chorizo, lardons, pignons pins et persil
3h
Biscuits noirs au citron
55min
Amandes sucrées à la cannelle
25min
Fougasse mentonnaise
3sa 15 dk
Préfou à l'ail, au chèvre et au miel
3h
Gressins au romarin
1h 40min
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1 godz. 50 min
Chips de légumes au four
1 Std. 45 Min
Brioche Nanterre
4h 15min