Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oranges
- 500 g d'eau
- 400 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat, coupés en morceaux
- 15 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1858.2 kJ / 441.8 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 74.3 g
- Tłuszcz
- 13.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 5.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche salée au saumon
3h
Chocolats de Noël
1 godz.
ATELIER menu 2
1 godz.
ATELIER menu 1
1 godz.
Gelée de beauté
1 godz.
Gâteaux vapeur à l'abricot
45 min
Bûche de poisson
13 Std.
Caramel liquide
35min
Gâteau roulé à la confiture
30 min
Sorbet courgette-citron
8u. 5min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Gougères au curry
1 godz.