Urządzenia i Akcesoria
Oranges au chocolat
Przygotowanie 1 godz. 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
3 oranges
-
500 g d'eau
-
400 g de sucre en poudre
-
200 g de chocolat en morceaux
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
7.7 mg
Białko
2 g
Kalorie
1877.7 kJ /
448.8 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
95.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Autour de l'orange
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Bûche glacée à la noix de coco et à la mangue
16 godz. 30 min
Mendiants au chocolat
30 min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12 godz.
Pain d'épices au miel de châtaignier
1 godz. 45 min
Stollen
3 godz. 45 min
Mélange d'épices pour pain d'épices
5 min
Nougatine aux cacahuètes
1 godz. 30 min
Petits chocolats cœur framboise
1 godz.
Bûche de poisson
13 godz.
Mimosa
1 godz. 5 min
Bûche roulée, crème au beurre au chocolat
40 min
Bûche salée au saumon
3 godz.