Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le zeste d'une orange non traitée
- 40 g de sucre en poudre
- 750 g de vin blanc sec de Savoie
- 2 étoiles de badiane
- ½ gousse de vanille, fendue et égrainée
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 425.8 kJ / 102 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 1.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 Min
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30 Min
Cosmopolitan
5 Min
Sucre à la framboise
5 Min
Punch de l'Avent
15 Min
Nids de Pâques meringués
3 Std. 20 Min
Salade d'œufs dans un nid de Pâques croustillant
1h
Liqueur de vin chaud
20 Min
Vin chaud alsacien de Noël
40min
Punch de Noël
2 godz. 15 min
Croquets aux noix de pécan
55 Min
Mocktail Bora Bora
15 Min