Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de fruits rouges surgelés variés
- 400 g de pêches au sirop
- l'eau pour obtenir 500 g de liquide
- 5 feuilles de menthe fraîche
- 2 g d'agar-agar en poudre (1 sachet)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258.4 kJ / 61.1 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 12.6 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 3.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace à la violette
12h
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1h 15min
Chocolats de Pâques
15 Min
Pain de Pâques complet aux œufs et truite fumée
1sa 45 dk
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Cuillère à café de chocolat
3 Std. 25 Min
Chorizo brioché
2h 20min
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20min
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9h 25min
Chocolats de Noël
1 godz.
Crème au citron et biscuits lapin de Pâques
40min
Sangria blanche
35 min