Urządzenia i Akcesoria
Dôme de fruits en gelée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
400 g de fruits rouges surgelés variés
-
400 g de pêches au sirop
-
eau pour obtenir 500 g de liquide
-
5 feuilles de menthe fraîche
-
2 g d'agar-agar en poudre (1 sachet)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3.6 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
258.4 kJ /
61.1 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°40
44 Przepisy
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Guirlach nougat
1 godz. 30 min
Cheesecake sans cuisson aux Oreo®
12 godz.
Gratin de prunes et crème à la vanille
20 min
Curd de clémentine
30 min
Virgin Blue Lagoon
35 min
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2 godz. 40 min
Coulant citron-curry
3 godz.
Sangria blanche
35 min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 godz. 30 min
Cocktail Bellini
5 min
Dacquoise aux fruits rouges
3 godz. 55 min
Semifreddo (parfait glacé)
9 godz.