Dôme de fruits en gelée

Dôme de fruits en gelée

3.8 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 portions

Składniki

  • 400 g de fruits rouges surgelés variés
  • 400 g de pêches au sirop
  • l'eau pour obtenir 500 g de liquide
  • 5 feuilles de menthe fraîche
  • 2 g d'agar-agar en poudre (1 sachet)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 61.1 kcal / 258.4 kJ
Białko 0.8 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 12.6 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 3.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...