Urządzenia i Akcesoria
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
wholemeal bread torn in pieces50 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
lamb mince broken in pieces400 g
-
ricotta cheese75 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
Broth
-
garlic clove1
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
onions finely sliced40 g
-
water1200 g
-
giant couscous wholemeal100 g
-
sugar snap peas halved lengthways100 g
-
mangetout thinly sliced on the diagonal100 g
-
frozen petits pois100 g
-
plain yoghurt for serving4 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
-
fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1467 mg
Białko
35 g
Kalorie
1760 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Seafood Laksa
25 min
Circassian Chicken
2 godz.
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 godz.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min