Urządzenia i Akcesoria
Ras el Hanout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 jar
Składniki
-
coriander seeds1 ½ Tbsp
-
black peppercorns1 ½ Tbsp
-
ground cinnamon1 ½ Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
ground ginger1 Tbsp
-
ground cayenne pepper1 Tbsp
-
whole allspice berries1 Tbsp
-
ground nutmeg½ Tbsp
-
whole aniseed½ Tbsp
-
cloves½ Tbsp
-
cardamom pods½ Tbsp
-
ground turmeric½ Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
9 g
Kalorie
1233 kJ /
294 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
14 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min