Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gruyère-stuffed Salmon Patties
- 80 g white bread, cut in pieces
- 15 g olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 350 g floury potatoes, peeled, cubed (1 cm)
- 50 g water
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 350 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 80 g Gruyère cheese, cut in 8 pieces
Salad
- 120 g mixed baby leaf salad
- 100 g cherry tomatoes, halved
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
- ½ Tbsp balsamic vinegar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Veracruz Fish
30min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Lamb tagine with apricots and honey
1 Std. 30 Min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min