Urządzenia i Akcesoria
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Gruyère-stuffed Salmon Patties
-
white bread cut in pieces80 g
-
olive oil15 g
-
unsalted butter diced50 g
-
floury potatoes peeled, cubed (1 cm)350 g
-
water50 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 tsp
-
spring onions cut in pieces30 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (3 cm)350 g
-
Gruyère cheese cut in 8 pieces80 g
Salad
-
mixed baby leaf salad120 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 Tbsp
-
balsamic vinegar½ Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 godz. 45 min
Lamb and Leek Pie
2 godz.
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Mini Vegetable Frittatas
35 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min