Urządzenia i Akcesoria
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Gruyère-stuffed Salmon Patties
-
white bread cut in pieces80 g
-
olive oil15 g
-
unsalted butter diced50 g
-
floury potatoes peeled, cubed (1 cm)350 g
-
water50 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 tsp
-
spring onions cut in pieces30 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (3 cm)350 g
-
Gruyère cheese cut in 8 pieces80 g
Salad
-
mixed baby leaf salad120 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 Tbsp
-
balsamic vinegar½ Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Tuna Fishcakes
1 godz. 15 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 godz.
Fish and Herb Parcel
35 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Prawn Xacuti
1 godz. 20 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min