Urządzenia i Akcesoria
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Gruyère-stuffed Salmon Patties
-
white bread cut in pieces80 g
-
olive oil15 g
-
unsalted butter diced50 g
-
floury potatoes peeled, cubed (1 cm)350 g
-
water50 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 tsp
-
spring onions cut in pieces30 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (3 cm)350 g
-
Gruyère cheese cut in 8 pieces80 g
Salad
-
mixed baby leaf salad120 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 Tbsp
-
balsamic vinegar½ Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Mediterranean Bread
5 godz. 20 min
Tuna Fishcakes
1 godz. 15 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Veracruz Fish
30 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min