Urządzenia i Akcesoria
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Gruyère-stuffed Salmon Patties
-
white bread cut in pieces80 g
-
olive oil15 g
-
unsalted butter diced50 g
-
floury potatoes peeled, cubed (1 cm)350 g
-
water50 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 tsp
-
spring onions cut in pieces30 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (3 cm)350 g
-
Gruyère cheese cut in 8 pieces80 g
Salad
-
mixed baby leaf salad120 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 Tbsp
-
balsamic vinegar½ Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellingtons
2 godz. 30 min
Moroccan Lamb with Couscous
50 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min