Urządzenia i Akcesoria
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Gruyère-stuffed Salmon Patties
-
white bread cut in pieces80 g
-
olive oil15 g
-
unsalted butter diced50 g
-
floury potatoes peeled, cubed (1 cm)350 g
-
water50 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 tsp
-
spring onions cut in pieces30 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (3 cm)350 g
-
Gruyère cheese cut in 8 pieces80 g
Salad
-
mixed baby leaf salad120 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 Tbsp
-
balsamic vinegar½ Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Pea Quiche
1 Std.
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 Min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min