Urządzenia i Akcesoria
Mini Vegetable Frittatas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
48 pieces
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves15 g
-
Parmesan cheese50 g
-
shallots halved100 g
-
garlic cloves3
-
aubergines cut in pieces150 g
-
courgettes cut in pieces150 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
double cream125 g
-
medium eggs8
-
ground black pepper¼ tsp
-
Chinese five spice½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1.7 g
Kalorie
165 kJ /
40 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Mediterranean Bread
5 godz. 20 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13 godz. 30 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min