Urządzenia i Akcesoria
Mini Vegetable Frittatas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
48 pieces
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves15 g
-
Parmesan cheese50 g
-
shallots halved100 g
-
garlic cloves3
-
aubergines cut in pieces150 g
-
courgettes cut in pieces150 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
double cream125 g
-
medium eggs8
-
ground black pepper¼ tsp
-
Chinese five spice½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1.7 g
Kalorie
165 kJ /
40 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 Std. 40 Min
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Courgettes with Corn
25 Min
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 Min
Leek Quiche
1 Std. 20 Min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Jalapeño, Lime and Coconut Cashews
25 Min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 Min