Urządzenia i Akcesoria
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Potato Salad
-
new potatoes unpeeled800 g
-
water500 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt1 tsp
Herb Vinaigrette
-
shallots to taste80 - 90 g
-
fresh red chilli deseeded if desired½
-
extra virgin olive oil80 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
-
fresh basil leaves10
-
fresh thyme leaves5 g
-
white wine vinegar30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
416 mg
Białko
3 g
Kalorie
1170 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Soy Dressing
5 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Shellfish Nage with Champagne
1 godz. 5 min
Oven Baked Vegetable Crisps
1 godz. 45 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Hot Toddy
10 min