Risotto aux champignons et magret fumé

Risotto aux champignons et magret fumé

4.6 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan vieux (bien sec), en bloc
  • 2 échalotes
  • 90 g de beurre en morceaux
  • 300 g de riz spécial risotto
  • 50 g de vin blanc
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon émietté
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 300 g de champignons frais variés
  • 100 g de magret de canard fumé séché, en tranches
  • persil frais ciselé, pour servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 18 g
Kalorie 2566 kJ / 613 kcal
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...