Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark

Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark

4.3 248 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen

Składniki

  • Rosenkohl halbiert
    550 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Öl
    15 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    2 Msp.
  • Garam Masala
    1 ½ TL
  • Ahornsirup
    15 g
  • Magerquark
    200 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Tahin
    15 g
  • Pfeffer
    2 Prisen

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1946 mg
Białko 24 g
Kalorie 1409 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 12.3 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...