Pikantny dżem chili

Pikantny dżem chili

4.2 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
675 g

Składniki

  • 250 g czerwonych papryczek chili bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 200 g jabłek, czerwonych nieobranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 50 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
  • 400 g cukru trzcinowego, nierafinowanego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 30 g

Sód 6.2 mg
Białko 0.3 g
Kalorie 322.3 kJ / 77 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 19.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...