Urządzenia i Akcesoria
Pikantny dżem chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
675 g
Składniki
-
250 g czerwonych papryczek chili bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
200 g jabłek, czerwonych nieobranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
50 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
400 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
6.2 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
322.3 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Koreańska surówka z ogórków (TM5)
5 min
Spiralizowana dynia z białą kiełbasą, gorgonzolą i orzechami (TM5)
25 min
Ogórki po azjatycku (TM6)
1 godz. 30 min
Sos Reuben
10 min
Słodka musztarda morelowa
55 min
Syrop waniliowy
30 min
Mus z wątróbki z konfiturą wiśniową
45 min
Toum (libański sos czosnkowy z białek)
15 min
Kąski marchewkowo-ziemniaczane (TM6, TM7)
30 min
Koreańska sałatka ze spiralizowanych ogórków (TM5)
25 min
Konfitura z boczku i cebuli
25 min
Zupa krem z pomidorów z burratą (low carb)
20 min