Urządzenia i Akcesoria
Pikantny dżem chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
675 g
Składniki
-
250 g czerwonych papryczek chili bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
200 g jabłek, czerwonych nieobranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
50 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
400 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
6.2 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
322.3 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn
6 godz. 50 min
Limoncello Bellini
5 min
Słodki sos mango z chili
50 min
Konfitura z boczku i cebuli
25 min
Pikantny gulasz na ciemnym piwie
4 godz.
Kombucha
192 godz. 30 min
Kawa mielona grubo
5 min
Ocet jabłkowy z porzeczkami
1 godz. 30 min
Oliwa tymiankowa i ocet malinowy
672 godz.
Kanapki z pastą z fasoli
5 min
Kremowy dip z fety
5 min
Zupa z pierożkami gyoza
25 min