Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g czerwonej cebuli, przekrojonej pionowo na pół
- 260 g wody
- 260 g białego octu winnego
- 20 g cukru
- 10 g soli
- Wartości odżywcze
- na 1 słoik
- Kalorie
- 461.6 kJ / 110.3 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 1300.8 mg
Alternatywne przepisy
Gotowana kukurydza z majonezem chipotle i salsą z kolendry
1h
Chrust z ziemniaków (TM6)
25 min
Kiszone marchewki (TM6)
72h 40 min
Pikantne zakręcone ziemniaki na patyku (TM6)
10min
Marynowane spiralizowane marchewki (TM6)
30 min
Twarożek ziołowy
10min
Deska masła
10min
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM5)
10min
Mizeria z grubo krojonych ogórków (TM6)
10min
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6)
10min
Orientalna surówka z kapusty (TM6)
1 godz. 10 min
Grzybki marynowane
6 Std. 30 Min