Urządzenia i Akcesoria
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 sztuk
Składniki
-
155 g migdałów, ze skórką
-
30 g wiórków kokosowych
-
200 g sera mozzarella twardego, pokrojonego na kawałki
-
60 g serka kremowego śmietankowego, podzielonego na kawałki
-
3 łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
-
3 jajka, rozmiar L
-
¼ łyżeczki soli
-
2 łyżki mleka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
429.3 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1165.6 kJ /
278.6 kcal
Tłuszcz
22.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 godz. 10 min
Bezglutenowe bułki na proszku do pieczenia
1 godz. 20 min
Bezglutenowe bułki na drożdżach
2 godz.
Bezglutenowy chleb kukurydziany
1 godz. 20 min
Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną
1 godz. 30 min
Mizza (pizza na mięsnym spodzie)
1 godz. 55 min
Bezglutenowy chleb z garnka
3 godz.
Bezglutenowe bułki migdałowo-białkowe
1 godz. 30 min
Chleb bezglutenowy
3 godz. 20 min
Bezglutenowe ciasto migdałowe z gruszkami
1 godz. 10 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min
Serowe gofry z kurczaka (low carb)
25 min