
Wersje kompatybilne
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 155 g migdałów, ze skórką
- 30 g wiórków kokosowych
- 200 g sera mozzarella twardego, pokrojonego na kawałki
- 60 g serka kremowego śmietankowego, podzielonego na kawałki
- 3 łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
- 3 jajka, rozmiar L
- ¼ łyżeczki soli
- 2 łyżki mleka
- Wartości odżywcze
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 278.6 kcal / 1165.6 kJ
- Białko
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 22.9 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Błonnik
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Sód
- 429.3 mg
Alternatywne przepisy
Proteinowy sernik z jabłkami
1 godz.
Bezglutenowy chleb kukurydziany
1 godz. 20 min
Pizza na spodzie z tuńczyka (low carb)
1 godz.
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50 min
Bułki bezglutenowe na zakwasie owsiano-ryżowym
18 godz. 40 min
Bezglutenowe bułki na drożdżach
2 godz.
Bezglutenowy chleb z garnka
3 godz.
Bezglutenowe bułki na proszku do pieczenia
1 godz. 20 min
Bezglutenowe bułki migdałowo-białkowe
1 godz. 30 min
Chleb twarogowy z jajkami (niskowęglowodanowy)
1 godz.
Placki z cukinii (low carb)
50 min
Chleb migdałowo-jogurtowy (bez mąki)
1 godz. 10 min