
Urządzenia i Akcesoria
Migdały w kokosowej białej czekoladzie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
900 g
Składniki
-
400 g migdałów, ze skórką
-
80 g cukru
-
1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
10 g wody
-
150 g wiórków kokosowych
-
50 g cukru pudru (opcjonalnie)
-
200 g białej czekolady dobrej jakości, pokrojonej na kawałki
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
523.3 kcal /
2189.6 kJ
Białko
11.9 g
Tłuszcz
40.1 g
Węglowodany
36.1 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Sód
26.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mazurek cytrynowy
2 Std.
Marynowane spiralizowane marchewki (TM5)
30 Min
Wegański pad thai ze spiralizowanych batatów (TM5)
45 Min
Migdały w karmelu (guirlache nougat)
1 Std. 30 Min
Orzechy laskowe w czekoladzie i wiórkach kokosowych
1 Std. 10 Min
Krem z ciastek korzennych
10 Min
Syrop waniliowy
30 Min
Szybkie paluchy drożdżowe
35 Min
Orzechy laskowe w karmelu
1 Std. 30 Min
Focaccia łąka
2 Std. 45 Min
Zakręcone frytki z sosem czosnkowym (TM6)
45 Min
Herbatniki Domino
2 Std. 20 Min