Urządzenia i Akcesoria
Migdały w kokosowej białej czekoladzie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
900 g
Składniki
-
400 g migdałów, ze skórką
-
80 g cukru
-
2 łyżeczki cukru wanilinowego1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
10 g wody
-
150 g wiórków kokosowych
-
50 g cukru pudru (opcjonalnie)
-
200 g kuwertury z białej czekolady, pokrojonej na kawałki200 g białej czekolady dobrej jakości, pokrojonej na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
26.7 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
2189.6 kJ /
523.3 kcal
Tłuszcz
40.1 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
36.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM6, TM7)
30 min
Orzechy laskowe w czekoladzie i wiórkach kokosowych
1 godz. 10 min
Cukier malinowy
5 min
Sól ziołowo-cytrynowa
1 godz.
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1 godz. 20 min
Czekoladowe krążki z bakaliami (beggars)
30 min
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45 min
Bezalkoholowy drink Rudolf
30 min
Syrop do grzanego wina
12 godz. 45 min
Świąteczny poncz
15 min
Pizza bianca z dynią i boczkiem
1 godz.
Zimowa czekolada do picia
10 min