Urządzenia i Akcesoria
Migdały w kokosowej białej czekoladzie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
900 g
Składniki
-
400 g migdałów, ze skórką
-
80 g cukru
-
2 łyżeczki cukru wanilinowego1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
10 g wody
-
150 g wiórków kokosowych
-
50 g cukru pudru (opcjonalnie)
-
200 g kuwertury z białej czekolady, pokrojonej na kawałki200 g białej czekolady dobrej jakości, pokrojonej na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
26.7 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
2189.6 kJ /
523.3 kcal
Tłuszcz
40.1 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
36.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Muffiny warzywno-jajeczne z wędzonym łososiem
45 min
Płynące ciastka czekoladowe z herbatą matcha (lava cakes)
2 godz.
Trufle rumowo-cynamonowe
45 min
Wytrawne ciasteczka z ziołami i parmezanem
1 godz. 35 min
Spaghetti z cukinii à la carbonara (TM6, TM7)
40 min
Chrupiące jajka onsen z kapustą
2 godz.
Pralinki z likierem migdałowym
1 godz.
Wegańskie kruche ciasteczka waniliowe
1 godz. 50 min
Ciasteczka migdałowe
30 min
Ciasteczka orzechowo-kawowe
50 min
Syrop korzenno-herbaciany do kawy (Chai syrup)
45 min
Mini panettone (Thermomix® Nester)
3 godz. 30 min