Urządzenia i Akcesoria
Ocet jabłkowy z porzeczkami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1000 g
Składniki
-
600 g czerwonych porzeczek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych, bez szypułek
-
250 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
300 g cukru
-
2 łyżki cukru wanilinowego1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
400 g octu jabłkowego 5%
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 g
Sód
0.4 mg
Białko
0 g
Kalorie
193.1 kJ /
46.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Likier limoncello (na spirytusie)
193 godz.
Pikantny kurczak z kokosowym ryżem
1 godz. 25 min
Spaghetti z cukinii z sosem bolognese (TM5)
40 min
Kawa po koreańsku z whisky (Irish dalgona coffee)
10 min
Surówka z brukselki z żurawiną i migdałami (TM5)
20 min
Sernik na zimno z owocami w galaretce
9 godz. 10 min
Pizza 4 sery
2 godz. 15 min
Surówka z kopru włoskiego, selera i jabłka (TM6, TM7)
15 min
Zielony omlet na białkach
35 min
Syrop z imbiru i trawy cytrynowej
1 godz.
Bułki orkiszowe
23 godz. 40 min
Chleb żytni na zakwasie ze smalcem
16 godz. 10 min