Ocet jabłkowy z porzeczkami
TM6 TM5

Ocet jabłkowy z porzeczkami

3.3 ( 3 oceny )

Składniki

  • 600 g czerwonych porzeczek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych, bez szypułek
  • 250 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 300 g cukru
  • 1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    lub 2 łyżki cukru wanilinowego
  • 400 g octu jabłkowego 5%

Wartości odżywcze
na 15 g
Kalorie
46.2 kcal / 193.1 kJ
Białko
0 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
11.3 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy