Urządzenia i Akcesoria
Ocet jabłkowy z porzeczkami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1000 g
Składniki
-
600 g czerwonych porzeczek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych, bez szypułek
-
250 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
300 g cukru
-
2 łyżki cukru wanilinowego1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
400 g octu jabłkowego 5%
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 g
Sód
0.4 mg
Białko
0 g
Kalorie
193.1 kJ /
46.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gulasz z cebulą (TM7, TM6)
2 godz.
Brzoskwiniowa melba (lodowy deser owocowy)
35 min
Dorady i ziemniaki gotowane na parze
35 min
Comber z sarny (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z knedlami, dynią, sosem grzybowym i żurawinowym chutneyem
2 godz. 30 min
Zupa kalafiorowa z kluseczkami; Polędwica w sosie gruszkowym z warzywami
1 godz. 10 min
Bezalkoholowy drink cytrynowo-tymiankowy
45 min
Smażone jabłka z budyniowym kremem waniliowym (TM5)
35 min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1 godz. 25 min
Omlet z kurkami (low carb)
25 min
Gulasz cielęcy z czerwoną papryką i ziemniakami
1 godz. 45 min
Whisky Sour (moktajl)
50 min
Wegańska owsianka z owocami i cynamonem
15 min