Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de lait entier, à température ambiante
- 7 g de levure boulangère sèche
- 360 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 5 g de sel
- 1 œuf
- 80 g de sirop d'agave
- 45 g d'huile de coco hydrogénée, fondue.
- 12 barres de chocolat
- 1 c. à soupe eau
- 1 jaune d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1278 kJ / 304 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Pains aux raisins
20 godz. 15 min
Brioche au lait de coco
3sa 10 dk
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Petits pains au lait
1 godz. 45 min
Brioche tressée
4h
Boule au cacao
6h 20min
Pains au chocolat
16 Std. 10 Min
Viennoises au chocolat
2sa 50 dk
Pain au chocolat
24h
Petits pains au chocolat
13h
Biscuits granola
2 godz. 40 min
Pains au lait et pépites de chocolat
3h 30 min