
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les biscotti
- 250 g de sucre roux
- le zeste d'une orange non traitée finement zesté
- 350 g de farine à pain
- 2 c. à café de levure chimique
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 3 œufs
- 80 g de raisins secs
- 80 g de fraises déshydratées
- 50 g d'amandes émondées
- 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
Les cuillères
- 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 65.6 kcal / 274.6 kJ
- Białko
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Węglowodany
- 11 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Sód
- 17.5 mg