Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 350 g de sucre en poudre
- 150 g de fraises, coupées en deux
- 1 c. à café bombée de lavande
- 4 g d'agar-agar
- 75 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6204 kJ / 1465 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 359 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 62 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Financiers aux amandes et aux framboises
35 min
Fontainebleau à la violette
25 Min
Fraisier à la rhubarbe
24 Std.
Pâté tamal (Anna) Métrique
Pas d’évaluation
Bars en croûte feuilletée
3h
Eclairs aux fruits rouges
12h
Gâteau de crêpes au saumon mariné, salade de crudités
1h 10 min
Pain banique
Pas d’évaluation
Balwza (crème tunisienne aux noisettes)
1h 25min
Carré au citron, miel et huile d'olive
2 godz. 30 min
Crêpes et gaufres sans gluten
Pas d’évaluation
Pain aux bananes sans gluten
1h