Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 350 g de sucre en poudre
- 150 g de fraises, coupées en deux
- 1 c. à café bombée de lavande
- 4 g d'agar-agar
- 75 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6204 kJ / 1465 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 359 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 62 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puddings au caramel
1hod. 5min
Gâteau de maïs avec sauce au lait de poule (Anna) Métrique
1hod. 20min
Petits pots de crème au thé chaï
1 Std. 15 Min
Petits choux au chocolat blanc et poivron rouge
24hod.
Runebergstarta (Gâteaux aux amandes et au rhum)
45min
Parfait glacé aux raisins et aux noix
12h
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1 Std.
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12hod. 20min
Gianduja cacahuète et caramel, sorbet mangue
4 Std. 30 Min
Délice chocolat-coco
1hod. 30min
Bavarois Passion-coco
8h 10min
Gâteau battu
3hod.