Urządzenia i Akcesoria
Sirop de sucre inverti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 bouteilles
Składniki
-
500 g de sucre en poudre
-
280 g d'eau
-
60 g de jus de citron
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bouteille
Białko
0 g
Kalorie
4276 kJ /
1021 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
250 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Limoncello
193hod.
Sirop de vanille
30min.
Poivre grossièrement moulu
5min.
Épices moulues
5min.
Graines de pavot moulues
5min.
Sésame finement moulu
5min.
Ricotta
16hod. 15min.
Primo sale (fromage italien)
14hod.
Poudre de caramel
1hod.
Le beurre clarifié
20min.
Sauce au caramel
1hod. 30min.
Tisane sauge et laurier
15min.