Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de sucre en poudre
- 280 g d'eau
- 60 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 bouteille
- Kalorie
- 4276 kJ / 1021 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 250 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tisane menthe, anis et citron
10 min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Œufs de couleur rouge-marron
55min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min
Sirop de vanille
30min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Le beurre clarifié
20 min
Tisane laurier, cannelle, anis et citron
10 min
Ail confit
15min
Œufs de couleur bleu clair
55min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Faire sauter des oignons avec du piment
20 min