Urządzenia i Akcesoria
Sirop de sucre inverti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 bouteilles
Składniki
-
500 g de sucre en poudre
-
280 g d'eau
-
60 g de jus de citron
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bouteille
Białko
0 g
Kalorie
4276 kJ /
1021 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
250 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Toffees au caramel
2 Std.
Sirop de vanille
30 Min
Sucre inverti
4 Std. 20 Min
Crème pâtissière à la pistache
30 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Nougatine
1 Std. 30 Min
Caraméliser des oignons
50 Min
Nougatine aux cacahuètes
1 Std. 30 Min
Farine de champignons
5 Min
Sauce caramel au café
45 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Lemon curd Mode Sauce
20 Min