Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de sucres d'orge
- 225 g de sucre en poudre
- 1 - 2 c. à café d'eau (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 192 kJ / 46 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1 mg
Alternatywne przepisy
Sucettes de gâteau au chocolat
4 godz. 50 min
Tarte au sucre
3 Std. 50 Min
Brioche Spirale
2 Std. 45 Min
Sucettes de meringue en sapin de Noël
3h 40min
Cake marbré à la vapeur
1h 15min
Café à la cacahuète
25 min
Délice au chocolat
2 godz.
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Petits pains aux pépites de chocolat
4h 10 min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Donuts marbré
30 min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min