Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de sucres d'orge
- 225 g de sucre en poudre
- 1 - 2 c. à café d'eau (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 192 kJ / 46 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1 mg
Alternatywne przepisy
Palets bretons à la coco
45 dk
Spéculoos
1 godz. 40 min
Biscuits au citron
55 dk
Mojito à la bière
5 menit
Croquets aux noix de pécan
55 dk
Croustillants à la noisette
45 dk
Pain rapide
1h 15min
Sablés viennois
45 dk
Brioche à la mie filante
1 godz. 45 min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min