Urządzenia i Akcesoria
New Jersey Tomato Pie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
warm water (approx. 100°F-110°F)4 oz
-
sugar divided3 tsp
-
rapid rise yeast1 tsp
-
salt divided1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil to brush, plus extra to grease1 tbsp
-
mozzarella cheese cubed7 oz
-
fresh tomatoes quartered22 oz
-
dried basil2 tsp
-
dried oregano1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
6 g
Kalorie
561 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Pumpkin Chili
50 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Blackened Fish Burger
55 min
Summer Squash Flatbread
50 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Ham and Onion Biscuit
30 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Vegetarian Chili
50 min