Urządzenia i Akcesoria
New Jersey Tomato Pie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
warm water (approx. 100°F-110°F)4 oz
-
sugar divided3 tsp
-
rapid rise yeast1 tsp
-
salt divided1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil to brush, plus extra to grease1 tbsp
-
mozzarella cheese cubed7 oz
-
fresh tomatoes quartered22 oz
-
dried basil2 tsp
-
dried oregano1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
6 g
Kalorie
561 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Green Shakshuka
40 Min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 Std.
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Kids Veggie Empanadas
1 Std. 10 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Asian Sloppy Joes
1 Std. 50 Min
Cornbread Pie
1 Std. 25 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 Std. 15 Min