Urządzenia i Akcesoria
Gochujang Ramen Noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water48 oz
-
large eggs4
-
8 oz pencil-thin asparagusbroccoli florets (opcjonalnie)8 oz
-
dried ramen noodles (store bought, noodles only, no seasoning powder) (approx. 6.5 oz ea.)2 packages
-
sesame oil plus extra to drizzle½ oz
-
garlic cloves3
-
bell peppers deseeded, destemmed, thinly sliced (approx. 8 oz), (see Tip)2
-
Korean chili paste (gochujang)3 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
green onions (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish (see Tip)2
-
sesame seeds (opcjonalnie) to garnish
-
chopped peanuts (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1526.7 mg
Białko
33.7 g
Kalorie
3082.5 kJ /
736.7 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
38.4 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
136.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply Quick
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Vegetarian Japchae
45 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Chili Oil Noodles
30 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Mushroom Stir-Fry
55 min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 godz.