Urządzenia i Akcesoria
Gochujang Ramen Noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water48 oz
-
large eggs4
-
8 oz pencil-thin asparagusbroccoli florets (opcjonalnie)8 oz
-
dried ramen noodles (store bought, noodles only, no seasoning powder) (approx. 6.5 oz ea.)2 packages
-
sesame oil plus extra to drizzle½ oz
-
garlic cloves3
-
bell peppers deseeded, destemmed, thinly sliced (approx. 8 oz), (see Tip)2
-
Korean chili paste (gochujang)3 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
green onions (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish (see Tip)2
-
sesame seeds (opcjonalnie) to garnish
-
chopped peanuts (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1526.7 mg
Białko
33.7 g
Kalorie
3082.5 kJ /
736.7 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
38.4 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
136.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply Quick
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tomato and Feta Pasta
50 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Vegetarian Japchae
45 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Chili Oil Noodles
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min