Urządzenia i Akcesoria
Salmon burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 pieces
Składniki
-
fresh dill stalks removed15 g
-
onions cut into halves50 g
-
frozen salmon fillet thawed and cut into pieces (3-4 cm) (see tip)250 g
-
white bread cut into pieces50 g
-
egg1
-
lemon zest, grated½ tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
16 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Stir Fried Potato Shreds
Brak ocen
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Chopped vegetable salad
10 min
Steamed rice
25 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Egg white omelette
35 min