Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de coriandre fraîche
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'oignon rouge
- 75 g de poivron jaune, coupé en morceaux (3 cm)
- 75 g de céleri branche, coupé en morceaux (2 cm)
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (2 cm)
- 15 g de jus de citron
- 75 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 3493 kJ / 835 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 36.4 g
- Tłuszcz
- 77.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Błonnik
- 13.4 g
- Sód
- 2500.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
40min
Pastalaya du sud de la Louisiane
1h
Boulettes de poulet au pesto rouge
1h
Salade de petits pois au jambon et aux œufs - Poulet aux légumes et sauce moutarde
45min
Salade de choucroute
15 Min
Sweet Home - B
1h
Stollen
3 Std. 45 Min
Poudre de champignon
5 Min
Salade pour booster le collagène
40min
Bruschetta melon-poivron
25 Min
Salade bulgare chopska
15 Min
Roulés de saumon et de courgette
25 Min